news-details
Društvo

Prvi radni dan brojnim privatnicima nakon duge pauze

U Crnoj Gori je danas prema preporukama NKTpočelo ublažavanje mjera protiv širenja koronavirusa , i sada je obavezno nošenje maski u svim zatvorenim prostorima.. U svim našim gradovima vrata su otvorili stomatološke ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, auto-škole, muzeji i galerije, kladionice prodavnice, zanatske radnje, servisi, fitnes centri, knjižare, rent-a-car agencije...

Radna atmosfera i dobro raspoloženje, uz poštovanje svih propisanih mjera, krase danas sve lokale, ordinacije i salone koji su u Baru otvoreni poslije duge pauze.

Prvi pacijenti primljeni su već od 09:00 u Stomatološkoj ordinaciji „Leković“, gdje su saradnice dr Nevena Lekovića sa zadovoljstvom prihvatile poziv portala Feral.bar da se ovjekovječi početak rada uz strogo poštovanje svih mjera NKT. 

U Domu revolucije JP Kulturni centar Bar, sa radom je počela biblioteka, a na ulazu u Dom i pred oba odjeljenja biblioteke, u prizemlju i na prvom spratu, postavljena su dezinfekciona sredstva.

Duga pauza se nmalo nije odrazila na standardnu atmosferu u frizerskom salonu „Nikola“: majstori Ceno Mujić i Alan Drljan smijehom i šalom dočekali su prve mušterije, kako kažu za Feral.bar, tako će biti i ubuduće, „nema drugačije“. I ovdje, kao i u svim ostalim salonima, obavezno je zakazivanje termina do daljeg.