news-details
Društvo

Završene Porto Montenegro ljetnje igre za članove posade

U Porto Montenegro ljetnjim igrama za članove posade, učestvovali su deset timova sa jahti u tivatskoj marini i ljudi koji se bave ovom industrijom,

Ovaj  atraktivno osmišljeni sportsko-zabavni događaj obuhvatio je različite sportske igre i aktivnosti u marini, među kojima i jedrenje na J70 jedrilicama i dekatlon – kroke, streličarstvo, odbojku, boćanje, SUP boarding.

Pobjednički tim je bio The Quarentinos, sa jahte Reve D’Or, drugo mjesto je osvojio tim Sabre Tours sa jahte Black Pearl, a treća pozicija je pripala timu Be One –sa broda Vicious Rumour.

-Bio je ovo zabavan sportski timbilding za posadu naše jahte, šansa da bolje upoznamo Porto Montenegro zajednicu i ljude sa drugih jahti u marini, lokacije gdje možemo da provodimo slobodno vrijeme-ocijenila je purserka Dženifer Paton.

Ovaj sportski „izazov“ dio je koncepta događaja koji organizuje Klub posade Porto Montenegra tokom cijele godine. Sponzor događaja je Stellamar, globalna agencija za regrutaciju i zapošljavanje koja je nedavno otvorila svoju kancelariju i u Arsenal biznis centru u ovom nautičkom naselju.